Flat Preloader Icon

Meny

Mina Tjänster

Villataket i Norr AB är din kompletta partner för taklösningar och byggplåtslageri.

Mina tjänster

Villataket i Norr AB

Vi som äger och har bildat Villataket i Norr AB är Niklas Tingvall och Viktor Bergman.
Vi är båda utbildade plåtslagare med tillsammans över 30 års erfarenhet som byggplåtslagare.

Takjobb

Vi har lång erfarenhet av att lägga alla typer av tak, allt från vanliga profilerade plåttak till handfalsade bandtäckningar. Här lägger vi extra omsorg och stolthet i att alla detaljer ska vara lika funktionella som de är visuellt snygga.

Taksäkerhet

Snörasskydd, takstegar, fasadstegar, takbryggor och allt inom personlig säkerhet på tak.

Konstruktion

Vi hjälper med allt från att välja rätt kondensskydd till att ändra konstruktioner och takstolar. Andra vanliga jobb är att tilläggsisolera, bygga utstick i nedkant av tak och bygga utstick på gavlarna.

Fastighetsservice

Hyreshus, bostadsrätter, radhus, föreningar, fastighetsförvaltare och byggföretag. Ta kontakt så hjälper vi er. På vintern har vi även beredskap för snöskottning och isborttagning.

Plåtslageri

Vi hjälper er med allt från endast tillverkning till komplett montering av allt inom plåt som lister, bleck, takgenomföringar, skorstenar och takavvattning.

Övriga tjänster

Vi har bred erfarenhet av olika typer av byggjobb så vi kan även erbjuda allt från träjobb som till exempel panelbyten, kompletta installationer av kaminer eller uppförande av solcellsanläggningar.

Vill du komma i kontakt med oss?

Vi som äger och har bildat Villataket i Norr AB är Niklas Tingvall och Viktor Bergman. Vi är båda utbildade plåtslagare med tillsammans över 30 års erfarenhet som byggplåtslagare.

MINA TJÄNSTER

Trygghet för dig

Vi skriver alltid utförliga anbud där du som kund tydligt ser vad som ingår och vi undviker alltid tillkommande kostnader.

Vid beställning av jobb skriver vi kontrakt på jobbet och när arbetet påbörjas har ni alltid ett extra skydd genom våra trygghetsförsäkringar.

I enighet med konsumentköplagen lämnar vi 2års garanti på utfört arbete samt ett ansvar för fel vid utförande av jobb i 10år. När det kommer till material arbetar vi bara med välkända varumärken som har generösa garantier.

Allt för att du som kund ska känna dig trygg under många framöver med din investering.

MINA TJÄNSTER

Rut & Rot

Om du som privat kund upppfyller skatteverkets krav för ROT avdrag (t.ex. plåt och bygg jobb) eller RUT avdrag (t.ex. snöskottning) så har du alltid en reducerad arbetskostnad med 30- respektive 50% av den totala arbetskostnaden. Taket för reduceringen är 50,000sek per person skriven på fastigheten.

Du som kund behöver inte tänka på något för att nyttja avdraget.

Vi presenterar tydligt priset med skattereduceringen på eran offert och vid utförande av arbete sköter vi allt administrativt.